yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak kapının çabucak açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en oranlı paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda strüktürnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir olay takkadak yapı sineinden hafif ve güvenli kaçışın sağlamlanması yürekin konstrüksiyonlırlar. Legal olarak da her mimarida bulunması zorunludur.

Ankara Yangın Kapısı kazanmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müteallik merak ettikleri bütün mevzular karşı veri sahibi olabilirler.

Alanında kompetan ve sertifikalı çaykaraçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Hevesli bir mimar yahut yangın eminği mahirından hamil alarak, ihtiyaçlarınıza ve lokal düzenlemelere münasip bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların semtı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yakınlarında yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yangın kapısı pozitif raporunun tuzakınması derunin en önemli adımdır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında kötü tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, dumanın tahliyesini sağlayarak insanoğluın elan emniyetli bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yeni konstrüksiyonlarda makul yüksekliğe ehil binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari olduğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve kapısına iye olan binalarda yangın merdivenleri çatı düşünceına dahil edilir.

Report this wiki page